Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai met KLM naar Dubai met TUI naar Dubai met Transavia naar Dubai met Emirates naar Dubai   goedkope vliegtickets naar Dubai

Dubai informatie

Dubai tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
alles over Dubai
Dubai tips
Dubai informatie
Dubai informatie

 

Dubai International Airport

Als je naar Dubai vliegt dan land je in vrijwel alle gevallen nog op Dubai International Airport. In de toekomst zullen steeds meer vliegtuigen landen op Al Maktoum International Airport, de nieuwe luchthaven die in het zuiden van Dubai ontwikkeld wordt. De huidige luchthaven blijft echter ook volledig operationeel, Dubai International Airport zal de komende jaren zelfs groeien wat betreft verkeer.

 

Visum info Dubai

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 90 dagen geldig op het moment van aankomst in Dubai) hoef je geen visum vooraf te regelen. Je krijgt bij aankomst in Dubai een gratis inreisvisum in je paspoort gestempeld dat 30 dagen geldig is.

 

Goedkope vliegtickets naar Dubai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dubai? Op www.vliegticketsdubai.info laten we zien hoe je het eenvoudigste aan betaalbare vliegtickets kunt komen om vanuit Nederland, BelgiŽ of Duitsland naar Dubai te vliegen. Houd er rekening mee dat het beste reisseizoen om naar Dubai te reizen begint in november en duurt tot begin april. Voor die periode zijn vliegtickets in de regel gewilder dan voor het zomerseizoen, waardoor het lastiger kan zijn om een gunstig tarief te vinden voor vliegtickets naar Dubai.
Voor de zomermaanden is het een stuk eenvoudiger om een interessante aanbieding te vinden om naar Dubai te vliegen, omdat de temperaturen in Dubai dan dermate hoog op kunnen lopen dat de meeste toeristen Dubai liever vermijden in die periode.

 

Goedkoop met KLM naar Dubai
De goedkoopste vliegtickets met KLM boek je in de regel als je op tijd boekt en als je reis aan een aantal voorwaarden voldoet. Voor een vliegticket met een kort verblijf betaal je vaak meer bij KLM. Het kans dus de moeite waard zijn om je verblijf in Dubai met een of twee dagen te verlengen en daardoor in een gunstiger tarief terecht te komen. KLM heeft ook regelmatig aanbiedingen zoals de Werelddeal Weken waarbij een groot aantal bestemmingen tijdelijk tegen zeer gunstige tarieven te boeken is. Dubai wordt geregeld goedkoop aangeboden via dergelijke acties. Een andere manier om goedkoop naar Dubai te vliegen is door vanaf Antwerpen of Brussel te reizen. Je gaat dan eerst met de trein naar Schiphol. Op vertoon van het bewijs dat je met de trein vanuit BelgiŽ gereisd hebt kun je inchecken voor de vlucht naar Dubai. Soms kan het voordeel voor een gezin oplopen naar honderden euros. Als je toch in de buurt van de grens met BelgiŽ woont kan dit een goedkoop alternatief zijn.

TUI
Tijdens het winterseizoen (november tot en met april) is er een lijndienst van TUI tussen Amsterdam en Dubai. Met tarieven die gemiddeld ongeveer honderd tot honderdvijftig euro onder die van concurrent KLM liggen profiteert TUI van de toegenomen interesse voor Dubai als vakantiebestemming. Wie de prijzen bij TUI goed in de gaten houdt die kan soms tegen werkelijke stuntprijzen naar Dubai vliegen. Vooral aan het eind van het winterseizoen lijkt er een redelijk aanbod van goedkope vliegtickets naar Dubai bij TUI te zijn. TUI vliegt overigens op Al Maktoum International Airport in plaats van op Dubai International Airport. Voor wie in het zuiden van Dubai verblijft is het vaak gunstiger om op Al Maktoum aan te vliegen.

Transavia
Sinds het winterseizoen 2012/2013 vliegt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia ook op de route Amsterdam-Dubai. Transavia probeert vooral op prijs te concurreren op deze route. De basisprijzen van Transavia liggen gemiddeld onder die van hun concurrenten, waarbij wel aangetekend moet worden dat de tarieven zonder ruimbagage, drankjes en hapjes zijn. Hiervoor moet extra betaald worden. Transavia vliegt ook met kleinere toestellen dan KLM en Emirates, wat een langere vluchttijd kan veroorzaken (lagere kruissnelheid en eventueel een tussenlanding om te tanken).

 

Goedkoop vliegen met tussenstop
De voordeligste manier om naar Dubai te vliegen is in de regel als je met een overstap vliegt. Luchtvaartmaatschappijen zoals Swiss, Turkish Airlines, Egyptair en Royal Jordanian kunnen vaak zeer concurrerende tarieven aanbieden. Nadeel is wel dat de totale reis door de overstap soms aanzienlijk op kan lopen. Soms is de aansluitende vlucht pas de volgende dag waardoor je een overnachting nodig hebt. Let daarom bij de goedkope reisschemaís wel goed op de vluchttijden.

Pakketreizen
Indien je in Dubai ook een hotel nodig hebt, kan het voordelig zijn om een pakketreis te boeken inclusief vliegticket, accommodatie en eventueel transfers. In een aantal gevallen is de prijs voor een week Dubai inclusief hotel niet veel duurder of soms zelfs goedkoper dan een los vliegticket. Kijk voor voordelige lastminutes en leuke pakketaanbiedingen eens op TUI en Sunweb.

Abu Dhabi of Sharjah
Een mogelijk goedkoper alternatief is om op Abu Dhabi of Sharjah aan te vliegen. Of het wat betreft reistijd nog interessant is hangt mede af van het reisdoel in Dubai. Zo ligt de wijk Dubai Marina en de hotels aan Jumeirah Beach op ongeveer anderhalf uur rijden van de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Als je in het oude Dubai verblijft (de wijken Deira en Bur Dubai) dan is de reistijd vanaf Sharjah International Airport ongeveer drie kwartier tot een uur langer als vanaf Dubai International Airport. Naar Abu Dhabi vlieg je onder andere met KLM.

 
 
Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai
met KLM naar Dubai
met TUI naar Dubai
met Transavia naar Dubai
met Emirates naar Dubai
goedkope vliegtickets naar Dubai
handige Dubai sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Dubai boek je via de volgende sites:
TUI Dubai vliegtickets

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdubai.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid op de cookie-pagina

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsdubai.info